Rustdag 2

18 mei 2025 - Viareggio, Italië

Goed geslapen. Ontbijt was om 7.30 gepland, maar toen mijn wekker ging zei Jan dat het nog een half uurtje later werd. Dat had ik gisteravond gemist omdat ik al lag te slapen.
 Na het ontbijt naar de fietsenmaker. Dat had Johan gister geregeld dat we daar vandaag terecht konden, super van hem. ( Johan had zelf een paar dagen niet gefietst omdat hij last had van zijn darmen).
 Om 11 uur vertrokken voor een transfer van 200 km. Jammer dat we niet naar de finish van de profs kunnen kijken, hoewel ik mij afvraag of je er bij kan komen in die smalle straatjes.
Na ons uitstapje naar Rome rijden we nu dus 1 dag voor de profs. Dat kan je onderweg wel merken. De pijlen hangen er al, dus we hoeven minder op de navigatie te letten, alleen oppassen dat we niet de snelweg oprijden. Verder is er al meer versiering in de dorpen en wordt daar ook nog hard aan gewerkt. In de finishplaats van twee dagen terug liepen er ook allemaal mensen van de organisatie rond.

We kwamen al vroeg in het hotel, eerst even op bed gaan liggen, en lag al snel te  pitten. Was wel weer lekker. Ook nog wat beelden van de profs gezien. Leuk dat je dan de omgeving nog van andere kant ziet. Mooie overwinning van van Aert. Ook nog even over de boulevard gewandeld, we zitten nu weer aan de west kust

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Theo van Norden:
    18 mei 2025
    Hey Ronald, gelukkig kan je ook nog genieten van de profs ,en ook leuk dat er volop aandacht is voor de fietsers,in de dorpen,misschien alleen voor de profs.
    Wens je nog veel fietsplezier.
    Groetjes Nel en Theo.
  2. Pa en ma:
    18 mei 2025
    Mooi een dagje om bij te komen en als langs de route wat gezelliger morgen.dat je fiets goed in orde komt veel succes.